szájmaszk

Filters
Done
 • bulldogos szajmaszkarcmaszk
  700 Ft

  Két rétegű, mosható, vasalható, így a vasalással sterilizálható, többször használható maszkok.
  Anyaga pamutvászon, nem tartalmaz semmilyen speciális szűrőt, anyagot, viszont megakadályozza, hogy  az arcunkhoz, szánkhoz nyúljunk.  Fülnél  gumi segítségével állíthatjuk méretre. Fontos, hogy beállítsd magadnak az első használat előtt! (Ha szükséges, kösd szorosabbra a gumit). Az ívesebb oldal kerül az orr részhez.
  Egy méretben készül, mely egy átlagos felnőtt méretnek felel meg.

  A maszkok nem minősülnek orvosi segédeszköznek! Nem helyettesíti a műtéti maszkot!
  Nem véd 100% a vírusok ellen, a fertőzéstől, viszont a megelőzésben  segítséget nyújthat a viselőjének illetve a környezetének. Minden használat után fertőtleníteni kell, ezt megteheted mosással, de akár gőzölős vasalóval is átvasalhatod mindét oldalát ( A gumira vigyázz!) 1-1,5 órán túl ne legyen rajtad.
  Ne feledd és tarts be a higiéniai figyelmeztetéseket: kézmosás, fertőtlenítés, minimális kontakt másokkal!

  A kezelési útmutató minden lezárt csomagban benne lesz.

  Néhány fontos információ a rendeléshez:
  Nagyon FONTOS és kérek mindenkit, hogy  fokozottan figyeljen arra, hogy megfelelő email címet adjon meg, mert a számla elektronikus úton érkezik, nem lesz benne a csomagba! Mint ahogy hosszú évek óta, most is az utalás beérkezése után készülnek a termékek.
  Tehát: mindaddig, amíg a számlát nem egyenlítetted ki, nem készítem a megrendelésedet. Ha csak maszkot rendeltél, azt próbálom a lehető leggyorsabban elkészíteni, nem kell várnod rá 10 munkanapot. A rendelések feldolgozás, elkészítése a beérkezés sorrendjében történik.  (A státusz változásról a weboldalon és emailben is tájékoztatást küldünk. Tisztelettel megkérek mindenkit, hogy ne kérdezzen rá naponta, hogy mikor készül el, folyamatosan dolgozok és folyamatosan veszi fel a futár a csomagokat. Attól, ha naponta megkérdezed, nem fog előbb elkészülni. Hálásan köszönöm a türelmedet!)

  Ha viszont más bulldogos terméket is szeretnél a maszkok mellett, akkor a szokásos 10 munkanapos határidővel kell számolnod. (Az utalás beérkezése napjától!) Csak belföldre kérhetsz szállítást, a rendelésedet továbbra is  a GLS szállítja ki. #köszönömgls 🙏
  Ennél a terméknél is a megrendelések feldolgozása, készítése a rendelések beérkezésének sorrendjében történik. Az alapanyag jelenleg raktáron van, de ha elfogy és nem tudom ismételten beszerezni, akkor azt jelzem felétek.

   

  Print Friendly, PDF & Email