Téli kutyakabát francia bulldogok részére (BKR163)

11990 Ft

  • Magyar termék, magyar védjeggyel 2004 óta.
  • Egyedileg, méretre készítem
  • Kétféle  színből választhatsz.
  • Védi az első két lábat a latyaktól, sártól, hótól.
  • Háton húzózárral záródik.
  • Védi a pocakot a felfázástól.
  • Könnyen tisztítható, mosógépben 40 fokon mosható.

A részletes leírást mindenképpen olvasd el, vedd figyelembe. Ha bármilyen kérdésed felmerül a termékkel kapcsolatban, keress bátran!

    • Ft

Részletes leírás

A téli mínuszokban  tökéletes választás francia bulldogodnak ez a prémium, első két lábon hosszú ujjas kutyakabát.  A  külső részét terepmintás  vízlepergető alapanyagból készítem,  melyet vatelinnel steppelek és polár béléssel bélelek.
Kétféle terepmintás anyagból készítem, a színek között ki tudod választani a neked tetszőt. A belső polár bélést is te választod ki.
A kabát a kedvenced első két lábát is védi, olyan hosszúságban, ahogy azt a megrendelés során kéred. Itt szeretném felhívni a figyelmedet arra, hogy vannak olyan kutyusok, amelyek nem viselik el a hosszú ujjas kutyaruhát, ők a feladás után ledermednek, meg sem mozdulnak benne. Ha a te kutyádnál is ezt tapasztaltad már, akkor inkább válaszd az ujjatlan kutyakabátot, mely szintén meleg öltözet.
A kabát a háton húzózárral (cipzár) záródik. Saját alapanyagos gallérral. Eleje egyik oldalán hímzés, másik oldalán kis zsebfedő.
Ezt a kutyakabátot úgy kell a kutyára feladni, hogy a fejét keresztül kell húzni a nyak nyíláson.  Ha a kutyád ezt a mozzanatot nem szereti, akkor azokat a termékeimet ajánlom, melyek nyakban tépőzárral záródnak. A hámnak kivezető nyílást ennél a modellnél nem tudok készíteni.
A kutyakabátot egyedileg, méretre készítem, így a rendelés során a kutyád lemért adatait is meg kell adnod. Azt, hogy milyen méreteket kell megadnod, részletes leírással megtalálod a „Méretvétel” menüpontban.

A kabát 40 fokban, mosógépben mosható. De ha csak apró szennyeződések vannak rajta, akkor egy nedves szivaccsal áttörlöd, megvárod, míg megszárad és már indulhattok is a közös sétára.

Téli kutyakabát francia bulldogok részére (BKR163)

11990 Ft