Téli kutyakabát francia bulldogok részére (BKR162)

10990 Ft

 • Magyar termék, magyar védjeggyel 2004 óta.
 • Egyedileg, méretre készítem
 • Többféle színből választhatsz.
 • Védi az első két lábat a latyaktól, sártól, hótól.
 • Háton húzózárral záródik.
 • Külön fazon fiúknak és lányoknak.
 • Védi a pocakot a felfázástól(kislányoknál extra hosszúságban).
 • Kapucnival vagy gallérral kérheted.
 • Könnyen tisztítható, mosógépben 40 fokon mosható.

A részletes leírást mindenképpen olvasd el, vedd figyelembe. Ha bármilyen kérdésed felmerül a termékkel kapcsolatban, keress bátran!

  • Ft

Részletes leírás

A téli mínuszokban  tökéletes választás francia bulldogodnak ez a prémium, első két lábon hosszú ujjas kutyakabát.  A  külső részét  vízlepergető alapanyagból készítem,  melyet vatelinnel steppelek és pamutbéléssel bélelek. A belső pamut bélés színe változó, mindig az adott alapanyag készlettől függ, hogy milyen színnel készítem.  A termék képeknél láthatod, hogy hány rétegből áll ez a kabát.
Többféle színben készítem, a színek között ki tudod választani a neked tetszőt.
Külön fazont készítek fiú és lány bulldogoknak.  A fiúknál az alja csak addig ér, hogy a kutya a szükségleteit el tudja végezni, (ezt a méretet is meg kell adnod)  lányoknál a pocakot végig védi. A kabát a kedvenced első két lábát is védi, olyan hosszúságban, ahogy azt a megrendelés során kéred. Itt szeretném felhívni a figyelmedet arra, hogy vannak olyan kutyusok, amelyek nem viselik el a hosszú ujjas kutyaruhát, ők a feladás után ledermednek, meg sem mozdulnak benne. Ha a te kutyádnál is ezt tapasztaltad már, akkor inkább válaszd az ujjatlan kutyakabátot, mely szintén meleg öltözet.
A kabát a háton húzózárral (cipzár) záródik. Kérheted kapucnival (a kapucni csak díszítő jelleggel szolgál), vagy gallérral. Kapucni szőrme nélküli.  Elején kis zsebbel.
Ezt a kutyakabátot úgy kell a kutyára feladni, hogy a fejét keresztül kell húzni a nyak nyíláson.  Ha a kutyád ezt a mozzanatot nem szereti, akkor azokat a termékeimet ajánlom, melyek nyakban tépőzárral záródnak.
A kutyakabátot egyedileg, méretre készítem, így a rendelés során a kutyád lemért adatait is meg kell adnod. Azt, hogy milyen méreteket kell megadnod, részletes leírással megtalálod a Méretvétel menüpontban.

A kabát 40 fokban, mosógépben mosható. De ha csak apró szennyeződések vannak rajta, akkor egy nedves szivaccsal áttörlöd, megvárod, míg megszárad és már indulhattok is a közös sétára.

Téli kutyakabát francia bulldogok részére (BKR162)

10990 Ft