Szállítási díjak

Belföldi szállítás banki előutalás esetén:
1995 Ft
Az utalást csak a kiállított elektronikus számla alapján indítsd el, melyet emailben fogsz megkapni.
Előtte semmiképp ne utalj, csak MIUTÁN a számlát megkaptad.

A megrendelés befejezését követően a rendszer automatikusan kiküldi a megrendelésed másolatát. Ha nem kaptad meg az emailt, először nézd meg a levelező rendszered Spam mappáját. Ha itt sem található a visszaigazoló email, akkor a rendelés leadása sikertelen volt. Kérlek, ebben az esetben emailben vedd fel velem a kapcsolatot.

Az utaláshoz szükséges adatok:
Bankszámlaszám:   10404845-00011232-00000005 (Kereskedelmi és Hitel Bank)
Jogosult:                    Kovács Tímea
Közlemény:              Megrendelés azonosítója!

A megrendelések kézbesítését belföldön a GLS végzi.

A küldemény átvételekor a  futár jelenlétében ellenőrizd annak sértetlenségét. Ha a küldemény sérült és nincs hozzá mellékelve a sérülésről szóló kárfelvételi jegyzőkönyv, a GLS-hez fordulj reklamációddal.  A Gyártó nem vállal felelősséget a szállítás, továbbítás útján történő károkért. Amennyiben a szállítás során a küldemény kézbesítése a Vevő hibájából adódóan sikertelen, ennek tényéről a GLS értesítést küld a feladónak. Ebben az esetben felveszem veled a kapcsolatot és megkíséreljük a termékek ismételt továbbítását. Ebben az esetben az összes szállítási költség a Vevőt terheli. Az át nem vett és a futár által visszahozott csomagok újraküldését 1600 Ft  előre történő átutalása esetén áll módomban ismételten elindítani!

Csere/ vagy javítás esetén a szállítási költség illetve az árkülönbség kiegyenlítése a Vevőt terheli.   A részemre visszaküldött terméket csak kifogástalan állapotban, sérülésmentesen, tisztán, szőrmenetesen és a kiállított számlával együtt vesszem át. 

A részemre visszaküldött küldeményt nem áll módomban átvenni abban az esetben, ha az portóval, értéknyilvánítással vagy utánvéttel terhelt.
A Gyártó kizárólag sérülésmentes,  teljesen ép, tiszta, szőrmentes termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a Vevő részére megtéríteni. Amennyiben a termék sérült, koszos, szőrös, rossz állapotú, úgy a Gyártó a termék árának visszafizetését megtagadhatja.