Rólam

” A munka, mely szerelem is egyben…”

2004-ben egy telefonhívás teljesen megváltoztatta az életemet: az addigi napi rutint felváltotta az állandó alkotási vágy, az újabb és újabb ötletek megvalósítása, a folyamatosan változó igények és trendek követése. Sokan kinevettek és bolondnak néztek, hogy mit akarok én? Miért akarom a kutyákat beöltöztetni, „nevetségessé tenni”? Miért akarok bohócot csinálni belőlük, hisz nekik van szőrük és nem fáznak? Kaptam az ilyen és még ennél cifrább és még durvább emaileket, üzeneteket….
Keresgéltem a régi fotók között és annyi minden eszembe jutott…. Emlékszik valaki a betárcsázós internetre? Atyaég, micsoda kínszenvedés volt csatlakozni, ami aztán mindig megszakadt. Kellett hozzá a telefonzsinór, a modem, a kábel. Azok a sípolások!!! Soha nem fogom elfelejteni, hogy hogyan készítettem az első weboldalamat. Én. Egyedül… Mennyi átvirrasztott éjszaka, mennyi, mennyi újra kezdés, mennyi kínlódás, mennyi FTP szerverről való leszakadás, míg 2004-ben az első KOTI ® internetes oldalam életre kelt…. Soha nem felejtem el, hogy decemberben épp egy fotópályázat kellős közepén jártam, mikor szenteste folyamatosan csengett a telefonom, hogy nem tudják a weboldalt elérni, leállt a rendszer…
 20 évvel ezelőtt az országban nem lehetett kutyaruhát kapni.
Hosszú – hosszú hónapokig kísérleteztem, hogy hogyan tudom úgy rögzíteni a ruhát, hogy az meg is maradjon a kutyán. Az egyik megvarrt ruhát dobtam a szemétbe a másik után… Ez se jó! Még mindig nem jó! Nem marad rajta, leesik….
Minden gondolatom a megoldáson járt… egy éjszaka felriadtam , gyorsan lerajzoltam és reggel elkészítettem AZ ELSŐT! Az elsőt, mely illeszkedik, mely ott maradt… földön túli boldogság kerített hatalmába. A sok kísérletezéssel töltött hét, hónap végre meghozta a gyümölcsét. Az első lépés már megvolt azon az úton, melyet kitűztem magamnak….

Tudom és vallom, hogy a kutyaruha egy hasznos dolog, ezért létrehoztam a KOTI ®-t, a magyar kutyaruha márkát, mely a Magyar Szabadalmi Hivatalnál 2006 óta bejegyzett védjegy.
A média folyamatos érdeklődése mellett fejlesztem, alakítom és megpróbálom még jobbá tenni a termékeimet, hogy ezekkel örömet tudjak okozni a kutyusoknak és a gazdiknak egyaránt.
Büszke vagyok arra, hogy ezidáig 34 -szer keresett meg a hazai média (rádió, tv, nyomtatott sajtó) azért, hogy a termékeimről, munkámról készítsenek interjút, felvételt…
  2017. január 23.-án aztán minden gyökeresen megváltozott. Mindig is tervben volt az, hogy szeretnék saját kutyát és egy véletlen “találkozás” után pár nap alatt döntöttem: bővül a család egy négylábú kis szeretetgombóccal. A munkámból adódóan nagyon is tisztába voltam vele, hogy a francia bulldogok is azok közé a fajták közé tartoznak, akiknek az üzletekben – a testfelépítésükből adódóan – nagyon nehéz ruhát találni.
Kicsi Chloé pedig megmutatta nekem az új irányt: így a bulldogoknak külön kollekciót tervezek, a már megszokott KOTI ® minőségben, de a márka egy albrendjeként. Így született meg a bulldogruha.hu oldal, ahol minden terméket a bemutatás előtt Chloéka tesztel, használ és visel azért, hogy amikor te már méretre készítve rendeled meg a saját bucidnak, akkor az már a használat közbeni kritériumoknak tökéletesen megfeleljen.
Ha bármilyen kérdésed, kérésed van, ha eddig még nem találtál francia bulldogodnak megfelelő terméket, az alábbi elérhetőségek egyikén várom megkeresésedet:
Telefon: +36 20386 4069    (munkanapokon 10-16 óráig)
Email: info@bulldogruha.hu vagy
ha nekem szeretnél írni: timea@bulldogruha.hu
Facebook: Bulldog kutyaruha