Ügyfélszolgálat hétfőtől - péntekig 10-16 óráig:  +3620 3864069

Méretvétel

A webáruházamból megrendelhető termékek minden esetben egyedileg, a kutyus lemért adatai alapján készítek, külön fazonban lány- és fiúkutyák részére. Így a megfelelő helyen jársz, ha bulldogodnak kutyaruhát szeretnél.
A rendelés során megadott, lemért adatok helyességével teljes felelősséggel tartozol.

Miképp történik a méretvétel?

Javaslom, hogy egy  mérőszalagot (centit) használj a méréshez. A merev mérőszalag nem alkalmas a méretvételhez!
Vigyázz és figyelj arra, hogy a méréskor a centi nem forduljon meg, mert így előfordulhat, hogy téves adat születik. A lemért adatokat mindig cm-ben kérem megadni.
Javaslom, hogy valakit kérjél meg a méretvételkor, hogy fogja meg a kutyát, míg te méred.
Fontos, hogy a méretek megadásakor bőséget nem szabad ráhagyni, mert a kutyaruhákat kényelmi bőséggel készítem. Így ha megnövelt adatokat adsz meg, illetve az elkészítés során a kényelmi bőséget rákerülnek a termékre, akkor biztosan nagy lesz kedvencednek a kiválasztott ruha!

A megfelelő méretű  kutyaruha elkészítéséhez az alábbi lemért adatok megadása szükséges:

Francia bulldog méretvétel1. Nyakkerület
2. Mellkas kerület (ott kell mérni, ahol a legszélesebb a bulldogod).
3. Derék kerület ( ott kell mérni, ahol a legkeskenyebb).
4. Háta hossza (nyaktőtől farokig mérve).
5. Első láb kerülete combtőnél.
6. Első láb hossz törzstől lefele mérve. A törzs és a láb találkozásától kiindulva, lefele mérve. Itt azt kell megadni, milyen  hosszú legyen a kabát, pulóver ujja hossza. Ha ujjatlan terméket rendeltél, ezt az adatot nem kell megadnod.
7. Két első láb közötti távolság.
8. Alja hossza, fiú kutyáknál. Legegyszerűbb a   farok tövétől visszafele mérni és ezt a méretet megadni. Kislány kutyáknál alap esetben a hasrészt végig takarja a kutyakabát, pulóver, náluk nem kell megadni, csak akkor, ha rövid legyen a kiválasztott termék alja.
9. Kutya neme.

Ha kérdésed van a méretvétellel kapcsoltban, keress bátran, nagyon szívesen segítek!  🙂

Kérlek, vedd figyelembe, hogy ha a rendelés során nem adod meg a kért méreteket, nem tudom a rendelésedet elfogadni, hisz nem tudom elkészíteni a megrendelt termékeket!

 

X